Dark Mode
  • четвер, 18 Квітня 2024

Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 8-14 березня: кому на що звернути увагу

Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 8-14 березня: кому на що звернути увагу

Зірки не гірше — а іноді і краще — лікарів розповідають про те, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першочергову увагу.

 

Якими недугами можна захворіти і як їх лікувати, а також профілактикою яких хвороб потрібно займатися цього тижня — від 8 до 14 березня.

 

Овнам (21.03 — 20.04), Терезам (24.09 — 23.10), Скорпіонам (24.10 — 22.11) та Стрільцям (23.11 — 21.12) у першій половині тижня важливо дотримуватися максимальної обережності — занадто велика ймовірність різноманітних травм, ударів і розтягувань. Це застереження передусім торкнеться занять спортом, в якому в ці дні краще не встановлювати світових рекордів, а обмежитися фізкультурою, яка загрожує серйозними наслідками. Також не варто користуватися особливо небезпечними — повітряними і водними — видами транспорту, водити машину на забороненій швидкості, переходити вулицю в недозволеному місці і навіть із ножем на кухні необхідно поводитися обачно.

 

У другій половині тижня необхідно берегти зір: менше — зрозуміло, за можливості — користуватися комп'ютером і читати за поганого освітлення. Взагалі ж, представникам знака настав час відвідати окуліста і, якщо виникне така необхідність, одягти окуляри і пропити курс спеціальних вітамінів, які підвищують гостроту зору.

 

У Тельців (21.04 — 21.05), Дів (22.08 — 23.09) Козорогів і Риб (19.02 — 20.03) на початку тижня під ударом опиняться зуби, які дадуть про себе знати — як це зазвичай і буває — в найбільш невідповідний час. Проте лікувати їх доведеться, а ось виривати зірки категорично не рекомендують. Виняток становлять випадки, коли без цього радикального вирішення проблеми обійтися ніяк не можна.

 

Ближче до фіналу тижня здоров'я не повинно піднести представникам знаків неприємних сюрпризів, але тим, хто страждає від хронічних недуг — передусім серцево-судинних — все-таки варто поводитися розсудливо: вчасно приймати ліки і не забувати про інші рекомендації свого лікаря: їсти менше солодкого і солоного і більше дихати свіжим повітрям.

 

У Близнят (22.05 — 21.06), Раків (22.06 — 22.07), Левів (23.07 — 21.08) та Водоліїв (21.01 — 18.02) в першій половині тижня можуть загостритися хронічні захворювання, боротися з якими рекомендується за вже відомою представникам знаків схемою, в яку входять прописані лікарем медикаменти, дієта, фізкультура і прогулянки на свіжому повітрі. Взагалі ж, на майбутнє зірки рекомендують представникам знаків не відступати від цих принципів під час ремісії, тоді і загострення не стануть такими неприємними і обтяжливими, як зараз.

 

У другій половині тижня представникам знаків, які страждають від підвищеного артеріального тиску, зірки наполегливо  рекомендують пройти — чи хоча б запланувати на найближче майбутнє — повне медичне обстеження, яке дозволить їхньому  лікарю визначитися зі схемою необхідної терапії. 

 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From