Dark Mode
  • четвер, 18 Квітня 2024

В Україну йде похолодання: яка погода буде в Підгородньому та Дніпропетровській області

В Україну йде похолодання: яка погода буде в Підгородньому та Дніпропетровській області

Вже завтра, 5 лютого, в Україну прийде похолодання. У Підгородньому та Дніпропетровській області обіцяють заморозки. Температура опуститися нижче нуля.

 

Про це повідомляє Pidgorodne.Info, посилаючись на Укргідрометцентр.

 

На 5 лютого опадів не обіцяють. У Підгородньому та Дніпропетровській області температура вночі впаде до -1 ° C, а вдень підніметься до +1 ° C. Однак на півночі країни, в Чернігівській області заморозки будуть набагато відчутнішими. Там температура опуститься до -8 ° C вдень і до -11 ° C вночі.

 

На Заході України - від +2 ° C і до -4 ° C вдень, -8 ° C вночі.

 

Дані Укргідрометцентру на 5 лютого

 

Погода у Підгородньому 5 лютого

 

У суботу, 6 лютого, на заході, півдні і південному сході країни можливі снігопади. У Дніпропетровській області синоптики обіцяють хмарну погоду без опадів. Температура опуститися до -5 ° C вдень і до -11 ° C вночі.

 

Дані Укргідрометцентру на 6 лютого

 

Погода у Підгородньому 6 лютого

 

У неділю, 7 лютого, стане ще холодніше. У Дніпропетровській області піде сніг. Температура вночі опуститься до 8-10 градусів морозу. Вдень - до -3 ° C, -5 ° C.

 

У Києві - до -10 ° C вдень і -16 ° C вночі, в Харкові - до -8 ° C вдень, до -15 ° C вночі, у Львові - до -1 ° C вдень і до -5 ° C вночі. Південь України - до + 4 ° C вдень і до -8 ° C вночі.

 

Дані Укргідрометцентру на 7 лютого

 

Погода у Підгородньому 7 лютого

 

 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From