Dark Mode
  • четвер, 2 Травня 2024

В Підгородненській громаді жителі продовжують спалювати листя та суху траву

В Підгородненській громаді жителі продовжують спалювати листя та суху траву

На території Підгородненської громади жителі активно продовжують спалювати листя, суху траву та іншу рослинність, не замислюючись над тим, наскільки вони шкодять навколишньому середовищу, людям,які живуть поряд та, в першу чергу, своєму власному здоров’ю.

 

На таких паліїв вже неодноразово скаржилися жителі громади на різних сторінках та спільнотах у Фейсбуці.

 

Наприклад, 13 вересня з’явилася публікація місцевого жителя про те, що жінка на вул.Зеленій, 1 спалювала рослинність. Окрім того, в цей же час і на цій же вулиці спалювали траву ще два мешканця. І це всі відбувалося ввечері, близько 19-ої години, коли люди з роботи повертаються додому і хочуть відкрити вікна, щоб подихати свіжим повітрям та провітрити свої кімнати. Але, в результаті, дихають шкідливою отрутою. Теж саме вібувалося в цей день і зранку, пише Алексей Викторович.

 

Поліцейські офіцери громади проводять рейдові заходи по виявленню громадян, які спалюють сміття, листя та рослинні залишки та складають протоколи про адміністративне порушення. 

 

Але, нажаль, деяким нашим жителям на це байдуже. 

 

Шановні жителі громади! Не забруднюйте повітря, яким самі ж і дихаєте. Є безліч більш екологічних варіантів позбавитися від трави. листя та іншої рослинності. Обирайте компостування та бережіть природу навколо себе!

 

 

коментар / Reply From