Dark Mode
  • четвер, 9 Травня 2024

Волонтери Дніпра та Підгородного вирушили відвідувати діток-сиріт за місто, незважаючи на сильну хуртовину

Волонтери Дніпра та Підгородного вирушили відвідувати діток-сиріт за місто, незважаючи на сильну хуртовину

Волонтери Дніпропетровщини вирушили відвідувати дітей-сиріт навіть у сильну хуртовину.

 

Коли відомий волонтер Дніпра Олександра Сова-Тимощенкова спільно з організацією Бней Ноах Підгородне та її керівником Михайлом Осташевським запланували поїздку до Полівановський інтернат на 28 грудня, вони ще не знали, що цього дня буде така негода. Але сильна хуртовина не зупинила їх тому, що вони обіцяли приїхати, дітки на них дуже чекали, і вони не могли підвести.

 

 

 

Волонтерам вдалося подарувати сиротам веселе свято з карамельним майстер-класом, веселими аніматорами, подарунками та сюрпризами.

 

А коли автомобіль Олександри по дорозі назад застряг у кучугурі, добрі люди прийшли їй на допомогу, звільнивши машину зі снігової пастки.

 

Але жодні складнощі не зупиняють небайдужих людей творити добрі справи!

 

Про подорож до інтернату Олександра Сова-Тимощенкова розповіла на своїй фейсбук-сторінці.

 

"Любі друзі!


Сьогоднішня подія ще раз довела, що добро не знає перешкод і не боїться труднощів!


На сьогодні у нас була запланована поїздка до Полівановського дитячого будинку-інтернату – і вона відбулася! Відбулася, незважаючи на складні погодні умови та практично неможливість кудись дістатися! Адже ми щиро хотіли порадувати діток, які на нас так чекали!


БФ «Совушка» спільно з організацією Бней Ноах" м.Підгородне та її керівником Михайлом Осташевським організували добру акцію, щоб порадувати більше ста діток з важким діагнозом, які проживають у Поліванівському дитячому будинку-інтернаті.


Ми вирішили будь-що дістатися до них саме сьогодні! Адже цих діток давно ніхто не відвідував через карантин, і ми не могли їх розчарувати.
Ви б бачили, яким великим було здивування вихованців та працівників інтернату, які не думали, що ми ризикнемо вирушити у такий далекий шлях у завірюху.


Але наше свято відбулося! У тому числі це стало можливим завдяки всім небайдужим людям, які підтримали нашу акцію та допомогли зібрати кошти на частування та сюрпризи.


До нас приєднався добрий начальник відділення поліції №1 Артем Гога, який також купив дітлахам солодощі. Провідати сиріт із нами поїхав Реб Міхаель Погрібний із Єврейської громади Дніпра.


- Якщо у вашому житті заплановані добрі справи, Всевишній обов'язково допоможе їх втілити! – мудро відзначив Міхаель.
Наша зустріч пройшла на позитивних емоціях, всі були дуже щасливі, дітки були дуже раді нас бачити!
Ми провели карамельний майстер-клас від Олени Габайдуліної Карамелени, змайструвавши авторські солодощі. Дякуємо великому SHOKOsmile (директору Azer Gasanoff) за надані для хлопців шоколадні подарунки. Вдалося порадувати дітей та корисними фруктами. І, звичайно, з нами був наш добрий друг – ведмедик Тедді. А кожен бажаючий зміг зробити собі яскраве дитяче татуювання.
Емоції просто зашкалювали! Вихованці інтернату
змогли поринути у світ щасливого дитинства.
Ми дуже щасливі, що змогли їх порадувати та подарувати святковий настрій! Тепер вони увійдуть у новий рік з вірою в добро та чудеса! А ми вдячні Богові за те, що дає сили та можливості нести у цей світ світло!", - написала Олександра.

 

Ось уже справді – добро перемагає всі перешкоди!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

коментар / Reply From