Dark Mode
  • п’ятниця, 19 Квітня 2024

Безкоштовні тести на інфекції та консультації лікарів: в області стартував місячник здоров’я

Безкоштовні тести на інфекції та консультації лікарів: в області стартував місячник здоров’я

На Дніпропетровщині стартував місячник легеневого здоров’я. До кінця червня можна пройти тести на різні інфекції та отримати консультації лікарів. Про корисну для мешканців регіону акцію розповіли в департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА.

 

«Акцію присвятили Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом. Все – аби привернути увагу людей до власного здоров’я. Своєчасне обстеження та лікування – запорука швидкого одужання», – підкреслила головна фтизіатриня області Наталія Гранкіна. 

 

Медичні обстеження можна пройти в поліклініках регіонального фтизіопульмонологічного центру. Зробити тести на ВІЛ, гепатит С, COVID-19. Отримати консультації фтизіатрів, пульмонологів, хірургів, неврологів.

 

Акція – з 24 березня до 30 червня.

 

«Дні відкритих дверей проходять в усіх наших поліклініках: Дніпра, Кривого Рогу, Нікополя, Павлограда. Пройти обстеження можна у будні. Направлення лікаря та попередній запис не потрібні. Все – безкоштовно», – розповіла Наталія Гранкіна.

 

Адреси поліклінік: м. Дніпро, вул. Бехтерева, 12; м. Кривий Ріг, вул. Кемеровська, 35; м. Нiкополь, вул. Електрометалургiв, 17а; м. Павлоград, вул. Зелена, 10.

 

День боротьби з туберкульозом в усьому світі проводять 24 березня.

 

 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From