Dark Mode
  • п’ятниця, 19 Квітня 2024

"Сумна історія підгородненської кладочки": влада не виконала обіцянку та не зробила реконструкцію моста у Підгородному

15 червня 2021 року у Підгородному почали будівництво нового пішохідного моста між вулицями Набережна та Лесі Українки.

 

Про це писали місцеві жителі у Facebook.

 

Тоді Pidgorodne.Info поспілкувалося з небайдужою жителькою громади та місцевою активісткою Ольгою Нестерук щодо ремонту кладочки.

 

 

Жителька зазначила, що протягом багатьох років місцеві ремонтували підвісний місточок власними силами та коштами.  Пізніше, активісти вирішили звернутися за допомогою до влади, написавши колективне звернення.

 

«Я зібрала підписи навколишніх вулиць. Були зустрічі з заступником міського голови Грибачовим Миколою  Григоровичем , який вислухавши людей, пообіцяв зрушити роботу з місця. Місток поставили на баланс. І  почали розробляти проєкт. Виділення коштів на сесії. Тендер», - розповіла Ольга.

 

Місцева активістка зауважила, що саме завдяки небайдужим жителям прилеглих вулиць та  їх завзятій роботі, активній громадській позиції, прагненню до кращого цей місточок ремонтується.

 

Влада дала обіцянку, що ремонт місточка закінчиться у серпні, і вже на День Незалежності України місцеві жителі зможуть ходити по новому та безпечному мосту.

 

Сьогодні - 23 серпня. І замість чудового місточка ми бачимо це...

 

 

"Щодо місточка то дуже цікаво. Нам обіцяли крутий місточок, зроблений з металу. Пан мер говорив, що конструкція вже є, треба просто зібрати її на місці. Він казав, що до літа буде стояти вже нова. Тоді завадили погодні умови, але зараз вже кінець літа, умови були дуже хороші, але містка як не було, так і немає.
Справа навіть не в тому, що так було б набагато ближче. Якщо йти через стадіон, то там є місця, які через дощ, складно подолати. На фото видно. Ось скоро буде сезон дощів і думаю вже, що людям треба робити переправу якусь через ці калюжі.
Навіть якщо там по якимось причинам не можна було зробити цей місточок, то нащо ви прибрали старий??? Я тут живу вже 25 років і повірте, зараз він був у досить не поганому стані.
Тож прошу, прокоментуйте хто небудь з міської ради, бо наш голова сюди не заходить. Йому комфортніше у тій групі, де він може коригувати інформацію і коментарі!", - пише житель міста.

 

 

коментар / Reply From