Dark Mode
  • п’ятниця, 19 Квітня 2024
В Підгородньому затримали близько 25 осіб: подробиці

В Підгородньому затримали близько 25 осіб: подробиці

У неділю, 6 грудня, на вулиці Шосейній відбулося затримання групи людей. В результаті правоохоронці перекрили з'їзд з Донецького шосе.

 

Затримання відбулося близько 16:30. В даний момент тривають обшуки. Про це повідомляє Pidgorodne.Info з посиланням на Інформатор та прес-службу ГУНП в Дніпропетровській області.

 

За даними правоохоронців, поліцейські Управління карного розшуку спільно з Управлінням стратегічних розслідувань Дніпропетровської області із залученням полку поліції особливого призначення зупинили колону автомобілів, які рухалися в бік Новомосковська. У 7 автомобілях перебували близько 25 чоловіків і жінок. За оперативною інформацією вони готувалися до скоєння злочину на території одного з міст Дніпропетровської області. Затримані мають відношення до торгівлі наркотиками.

 

На даний момент в зупинених автомобілях тривають обшуки в ході яких вилучено мисливські рушниці і карабін. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From