Dark Mode
  • п’ятниця, 29 Березня 2024
У Підгородньому ВАЗ на смерть збив велосипедиста: поліція шукає свідків аварії

У Підгородньому ВАЗ на смерть збив велосипедиста: поліція шукає свідків аварії

Тиждень тому - 9 грудня - на трасі М-04 «Знам'янка-Луганськ-Ізварине» ВАЗ збив велосипедиста. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Обставини, при яких сталася аварія, до сих пір не встановлені, в зв'язку з чим поліція шукає всіх можливих свідків події.

 

Аварія сталася приблизно о 16:45 навпроти будинку № 135. Поліцейські встановили, що ВАЗ-21114-125-51 рухався по трасі з боку Павлограда у напрямку до міста Дніпро, - повідомляє Pidgorodne.Info з посиланням на Інформатор. Велосипедист  перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу зліва направо відносно напрямку руху автомобіля. Збили чоловіка на «зебрі», нанесену в районі 224 км + 200 м.

 

Отримані травми виявилися несумісними з життям - потерпілий помер на місці події. За даним фактом відкрили кримінальне провадження. Зараз співробітники поліції шукають всіх можливих свідків, які змогли б надати необхідні матеріали для слідства. Якщо у вас зберігся запис з відеореєстратора, де видно момент аварії, або ви знаєте тих, у кого вона є - повідомте про це за телефоном: (096) 403-80-88.

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From