Dark Mode
  • четвер, 18 Квітня 2024
ДТП з 5 автомобілями на Слобожанському: Honda розірвало на частини, загинула жінка

ДТП з 5 автомобілями на Слобожанському: Honda розірвало на частини, загинула жінка

У середу, 11 листопада, на перехресті Слобожанського проспекту і вулиці Калиновій сталася масштабна аварія за участю 5 автомобілів - дві Mazda, Honda, Audi і Infiniti. Від удару Honda розірвало на частини: жінка, яка їхала в ній, загинула.

 

Аварія сталася близько 1:20.  За інформацією від правоохоронців, Infinity їхала по Слобожанському проспекті зі сторони Підгороднього. Проїхавши перехрестя на червоне світло, автомобіль врізався в Honda, яка рухалася по Калиновій в сторону проспекту Калнишевського. Від удару Honda влетіла в інші машини, які стояли на Слобожанському в напрямку Підгороднього на світлофорі в очікуванні дозволяючого сигналу.Про це повідомляє Pidgorodne.Info з посиланням на Інформатор.

 

На місці працювали правоохоронці, співробітники ДСНС, чергували швидкі. Один з автомобілів - Honda - розірвало на дві частини. Жінка, яка їхала в ньому, загинула. За попередніми даними, їй від 25 до 30 років. Чоловік, який також знаходився в салоні Honda, госпіталізований в лікарню імені Мечникова. Про його стан поки нічого невідомо. На Слобожанському проспекті ДТП зайняло всі смуги руху, крім однієї - проїзна крайня ліва в сторону Підгороднього. 

 

 

 

 

Ангеліна Овсієнко

 

коментар / Reply From