Dark Mode
  • субота, 20 Квітня 2024

Чемпіон України та лідер рейтингу «ТМS»: досягнення нашого юного земляка Дмитра Позднякова

Чемпіон України та лідер рейтингу «ТМS»: досягнення нашого юного земляка Дмитра Позднякова

Діти нашої громади, без сумніву, найталановитіші, найрозумніші та найкращі.

 

10 –річний підгороднянин Дмитро Поздняков – один із таких дітей.

 

За останні роки про нього почали говорити не лише підгородняни, але й вся Україна. Навіть за кордоном наш юний спортсмен вже показав, на що здатен.

 

 

За 2020-2021 роки Дмитро став фактично абсолютним чемпіоном у своїх віковій та ваговій категоріях.

 

Він взяв участь у міжнародному турнірі AJP Абу-Дабі, в якому змагалися спортсмени з 20 країн світу. Кожен рік у рамках даного турніру федерація ОАЕ проводить 4 змагання. У всіх цих змаганнях наш юний земляк переміг своїх суперників та привіз додому золоті медалі й отримав звання чемпіона сезону 2020-2021 по AGP.

 

 

Також наш підгороднянин вже вдесяте став абсолютним чемпіоном України по версії в бразильському джиу-джитсу за версією UNC.

 

Окрім того, Дмитро Поздняков став лідером рейтингу Ліги «ТМS», набравши 34 залікові бали. Хочемо зазначити, що його найближчий переслідувач набрав 12 балів.



За цей сезон наш земляк здобув 24 нагороди. Серед них - 18 золотих, 2 срібних та 4 бронзових медалі.

 

«На даний момент, він топовий борець у своїй віковій категорії. Я думаю, що він достроково буде претендувати на черговий пояс, жовтий пояс. Взагалі, від одного пояса до іншого два роки проходить, але він за рік вже довів, що в даній категорії поясу йому робити вже нічого, адже суперники повинні бути сильніші. Він вже виступав у абсолютній категорії, де немає вагових категорій для дітей. І він до чверть фіналу дійшов, але там всі суперники вже були на 20 кілограм важчі нього, а в нього вагова категорія 29 кг. Самі розумієте, яка велика різниця», - ділиться з нами батько Сергій Поздняков.

 

Сергій розповідає, професійний спорт – задоволення недешеве. Аби його діти розвивалися та мали можливість втілювати свою цілі та мрії, навіть, продав власну машину.

 

«Ось нещодавно з’їздили на змагання до Києва. Поїздка обійшлася нам у 500 доларів. Все це зі своєї кишені», - говорить батько спортсмена.

 

 

Але є й ті люди, які допомагають нашому спортсмену коштами, аби він міг прославляти нашу громаду своїми досягненнями. Батько спортсмена дуже вдячний, що є небайдужі люди до долі наших спортсменів та за необхідності готові надати допомогу. Також Сергій дякує місцевій владі, яка почула його та теж допомогла своєму земляку.

 

Вже у наступному місяці, з 12 по 15 листопада, наш юний борець змагатиметься на Чемпіонаті Світу, який відбудеться в Абу-Дабі, ОАЕ.

 

«Будемо сподіватися, що ковід не завадить участі у змаганнях. Ну і звісно фінанси яких може не вистачити», - говорить батько Діми.

 

 

Ми бажаємо нашому спортсмену й надалі здобувати перемоги на всеукраїнських та міжнародних аренах і обіцяємо щиро підтримувати та радіти його перемогам та досягненням!

 

 

 

 

 

 

 

коментар / Reply From