Dark Mode
  • субота, 20 Квітня 2024

У Спаському відбудеться туристична екскурсія

У Спаському відбудеться туристична екскурсія

В середу, 7 квітня в робочий, але святковий день - День Благовіщення, відбудеться туристична подорож-екскурсія на Великий курган у селі Спаському.

 

Про це повідомив організатор екскурсії Іван Гайдук на Facebook-сторінці «Підгороднє туристичне».

 

До подорожі можуть долучитися усі бажаючі з Підгороднього, Перемоги, Спаського, Новомосковська та Дніпра. Подорож відбудеться за участі спілки «Хранителів Курганів».

 

На учасників , які не мають можливості приїхати на своєму транспорті, вже традиційно організовується збір у центрі Підгороднього біля пам'ятника Т. Г.Шевченка о 8:00, виїзд о 8:30. Бажаючі зі Спаського чи Перемоги можуть приєднатися за домовленістю на шляху слідування.

 

«Кому цікаво і хто хоче подорожувати своїм краєм, приєднуємось, буде цікаво, як завжди.  У програмі екскурсії Курган Спаський Великий, прогулянка навколо кургана , маленький пікнік - матеріали для пікніку – смаколики, кава чай, без вогню. Традиційно туристична добровільна акція збору сміття на кургані в пакети і за собою.Т акож завітаємо у місцевий краєзнавчий музей Спаського», - пише організатор заходу.

 

Екскурсія розрахована на 3- 4 години.

 

Екскурсовод рекомендує одягатися тепло. Краще всього для таких подорожей обирати міцне всюдихідне взуття, можливо волого і брудостійке, або бахіли чи кульки на ноги.

 

Записатися на безкоштовну екскурсію можна на Facebook-сторінці «Підгороднє туристичне» або у Viber за номером телефону: +380 667 964 960 – Іван.

 

«Перекличка бажаючих у понеділок - вівторок , до 00 години. Кількість обмежена. Нагадую транспорт у кожного свій з розрахунком на подорожників без транспорту туди і назад  хоча б до місця збору. Тому усім місця заохочуються, але не гарантуються.  Рух у транспорті в масках, як спецназ, так  як  карантинні вимоги», - йдеться у повідомленні.

 

Однак, організатор нагадує, якщо 7 квітня буде дощова погода,  то екскурсію перенесуть на інший день, тому слідкуйте за інформацією на Facebook-сторінці.

 

Приклади світлин з минулої подорожі на  курган у селі Спаське.

 

 

 

 

 

 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From