Dark Mode
  • середа, 15 Травня 2024

У Підгородному нагородили директорку КЗ Підгородненського НВК №4 за багаторічну педагогічну працю

У Підгородному нагородили директорку КЗ Підгородненського НВК №4 за багаторічну педагогічну працю
У Підгородному міський голова Підгородненської громади нагородив подарунками та подякою директорку КЗ Підгородненського НВК №4 за багаторічну педагогічну працю.
 
30 червня міський голова Підгородненської громади Андрій Горб разом з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмилою Якименко відвідали КЗ Підгородненський НВК №4, щоб подякувати директору школи - Драган Вірі Андріївні, з нагоди 36-річчя управлінської діяльності на посаді директора закладу освіти.
 
Про це повідомляє Pidgorodne.Info з посиланням на Facebook-сторінку "Новини Підгородненської міської ради".
 
На зустріч зібралися вдячні працівники та колеги, які також приєдналися до привітань.
Віра Андріївна Драган 36 років віддала дітям та роботі в Підгородненській школі №4.
 
Будучи зовсім молодим вчителем та маючи лише 4 місяці досвіду на посаді заступника директора з виховної роботи першої школи, вона наважилася зайняти таку важливу посаду.
 
"Дуже важко мені було поєднувати людське та адміністративне. Як людина розумієш, як- адміністратор маєш вирішити це питання. Як казав мій тато - нема ума керувати, роби все сама" - сміється Віра Андріївна.
Були і сльози, і нерозуміння, але я дуже вдячна усім, хто допомогав та підказував ."
Підгородненська міська рада дякує  Вірі Андріївні Драган за багаторічну працю, високий професіоналізм та відданість справі. За вагомий внесок у реалізацію державної політики в сфері загальної середньої освіти.
 
"Нехай вас ніколи не стосується, розчарування і смуток. А підґрунтям щасливого життя хай буде міцне здоров'я, серце сповнене любові і добра, натхненна думка й щирі почуття. Низький вам уклін за вашу неоціненну роботу!", - йдеться у повідомленні.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From