Dark Mode
  • п’ятниця, 26 Квітня 2024

У Підгородному відбулося свято «Жайворонка» (Фото)

У Підгородному відбулося свято «Жайворонка» (Фото)

Сьогодні, 27 березня, у Підгородному, у парку ім.Коваля відбулося свято «Жайворонка».

 

На святі учасники та гості вшанували сонячне коло, проспівавши гаївки та веснянки з нашими місцевими колективами: народним ансамблем української пісні «Журавка»  та колективом «Криниченька». Також для пристуніх заспівав та заграв на бандурі Микола Шапа.

 

 

Також присутні вивчили «кривий танець».

 

Для дітей та дорослих було проведено цікаву вікторину від працівників Підгородненської міської публічної бібліотеки для дітей. Усі учасники отримали солодкі призи за активну участь у конкурсах.

 

 

Також для дітей було організовано квест, завданням якого було знайти солодке гніздечко жайворонка. Юні учасники успішно виконали усі завдання та отримали подарунки.

 

 

Усі бажаючи мали змогу проявити свою фантазію на імпровізованому полотні художника. Гості свята створили дуже цікаву колективну картину. Кожен учасник вклав в неї все своє натхнення та душу.

 

 

Також на заході відбулося нагородження учасників конкурсу з випікання жайворонків та виготовлення хатинок для гніздування птахів. Усі хатинки для птахів учасники свята розмістили на деревах парку.

 

 

Чоловіки, жінки та навіть діти взяли участь у обряді висаджування верби. Кожен бажаючий зробив вклад у майбутнє нашої громади, висадивши біля річки верби, які будуть радувати нас та наших попередників.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ангеліна Овсієнко

коментар / Reply From