Dark Mode
  • четвер, 25 Квітня 2024

Міський голова Підгородненської громади закликає жителів дотримуватися карантинних вимог

Міський голова Підгородненської громади закликає жителів дотримуватися карантинних вимог

Міський голова Підгородненської громади Андрій Горб закликає усіх жителів Підгородного, Спаського, Перемоги, Хуторо-Губинихи та Дмитрівки дотримуватися карантинних правил.

 

Про це голова повідомив на Facebook-сторінці «Новини Підгородненської міської ради».

 

13 квітня 2021 року відбулася нарада голів громад району в Дніпровській районній раді. Як зазначив Андрій Іванович, головним питанням постало збільшення захворюваності на COVID-19 серед жителів нашого району.

 

Статистика показує, що  з кожним днем у нашому регіоні стає все більше випадків захворювання на коронавірус.  Також зростає число летальних випадків.

 

Також, міський голова зазначив, що в регіоні дуже складна ситуація з лікарнями. Більшість медичних закладів переповнені хворими на covid-19. Медичні працівники працюють на межі можливостей, і допомогти їм можна лише зниженням кількості хворих.

 

«Я закликаю всіх жителів громади прикласти максимальні зусилля для зменшення соціальних контактів. Носіть маски, при перших симптомах залишайтеся вдома. При перших ознаках захворюваності, одразу звертайтеся до сімейного лікаря. Бережіть себе,  друзі!», - пише міський голова Андрій Горб.

 

Також, голова зазначив, що на сьогодні, в Підгородненській громаді діють не дуже суворі карантинні обмеження. Однак, якщо ситуація буде погіршуватися -  введуть жорсткіші обмеження.

 

Як пише Андрій Горб, нарада завершилася думкою, що одним із вагомих шляхів порятунку є саме вакцинація.

 

«Найкраще, що сьогодні ми можемо зробити для збереження здоров'я, життя і відновлення економіки - якомога швидше вакцинуватися. Так, вакцин сьогодні замало, але, скоро їх буде більше, і затягування з вакцинацією призводить до трагічних наслідків», - повідомив міський голова Підгородненської громади.

 

Шановні жителі Підгородненської громади!

 

Не ставтеся до заходів карантину легковажно і пам’ятайте: недотримання протиепідемічних правил ускладнює ситуацію з поширенням серйозної хвороби COVID-19.

 

Щоб уникнути погіршення епідемічної ситуації та знизити ризики інфікування, необхідно постійно дотримуватися основних правил: носити захисну маску в громадських місцях, дотримуватися соціальної дистанції, систематично мити та дезінфікувати руки, уникати скупчення людей, дотримуватися карантинних правил в громадських місцях. При появі змін в стані здоров’я залишайтеся вдома, звертайтеся до свого сімейного лікаря та виконуйте всі його рекомендації.

 

Бережіть своє здоров’я, своїх рідних, оточуючих та медичних працівників.

 

Пам’ятайте, карантин – явище тимчасове, якщо дотримуватися вчасно усіх карантинних заходів!

 

 

 

Ангеліна Овсієнко

 

коментар / Reply From