Dark Mode
  • вівторок, 19 Березня 2024

Демократичні ціни, свіжа продукція та дружній колектив: у Підгородному відкрився магазин якісного м’яса

Демократичні ціни, свіжа продукція та дружній колектив: у Підгородному відкрився магазин якісного м’яса

Існує безліч місць, де можна придбати їжу. Але чи буде вона свіжою, якісною і неймовірно смачною? Це вже питання! На щастя, у нового м’ясного магазину у місті Підгородне, є на нього чітка відповідь.

 

Широкий асортимент, свіжа та якісна продукція, привітливі продавці. Усе це – про новий магазин «Смачне м'ясо від фермера», що сьогодні відкрився в Підгородному по вулиці Партизанській, 115.

 

У магазині представлений величезний вибір різних видів м’яса та м’ясних виробів. Тут можна знайти і свинину, і курятину, і сало, і зельц, і домашні ковбаски, а також кров’янку та безліч іншої смачної, а головне  якісної м’ясної продукції.  Основними критеріями магазину є якість, надійність і безпечність м’ясного асортименту .

 

 

Тут відвідувача щиро зустрічають чудові продавчині: Марта та Галина. Вони допомагають покупцю обрати потрібний продукт і готові зробити приємну знижку.

 

 

«Я задоволений. Те, що мені було потрібно я взяв. Обслуговування на вищому рівні. Я думаю, що у магазина є перспектива», – розповів один із покупців.

 

 

Абсолютно всі, хто відвідав магазин, виходили звідти не з порожніми руками.

 

 

Також покупці високо оцінили не лише привітливість й ввічливість персоналу, а й демократичні та адекватні ціни на продукцію, й  наявність усіх умов для її зберігання.

 

«Цінова політика – нормальна, свіже м'ясо , у магазині прохолода. Є всі умови для якісного зберігання продукції», - поділився з нами ще один покупець магазину.

 

 

Звичайно, неможливо обійти стороною дуже гарний та апетитний вигляд продукції,  а також її приємний смак. В магазині продавці обов’язково дають покупцям скуштувати ковбаски, кров’янку  та іншу готову до споживання продукцію.   

 

«Дуже смачно, мені все сподобалося. Все свіженьке. Курочки дуже красиві, видно, що домашні. Ковбаски дуже смачні. Я скуштувала і купила додому», - розповідає ще одна гостя магазину Наталя Миколаївна.

 

 

 

 

 

«Чудовий магазин. Чистенько та охайненько. Продукція хороша, м'ясо свіже. Ми брали фарш. Прекрасно все перемололи на місці, склали. Все дуже добре, і сподіваємося, смачно», - зазначила покупець Інна.

 

 

Обов’язково завітайте у м’ясний магазин «Смачне м'ясо від фермера»  у місті Підгородне по вулиці Партизанській, 115, щоб на власні очі переконатися у якості запропонованої продукції та оцінити її неймовірний смак!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

коментар / Reply From

коментарі

  • Image
    Mykola 2 роки тому

    Цікаво чи термінал для розрахунку банківською карткою є?